2021-12-09 07:50:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Jobban tennéd, ha nem fecsegnéd ki mások rád bízott titkait

Napi horoszkóp december 9-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Nagyon szereted, ha a középpontban lehetsz. Az is lehet, hogy valakit a közvetlen környezetedből tüntetsz ki megkülönböztető figyelemmel. Arra azonban mindenképp figyelned kéne, hogy ezzel a hozzáállással másvalakit ne tolj túlzottan a háttérbe. A legjobb, ha mindenkivel kedves és figyelmes leszel egész nap.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Próbálj előítéletek nélkül cselekedni! Minél régebbi a házasságod, a párkapcsolatod, annál nehezebb mindezt megtenni. Ha csütörtökön hagyod, hogy az események maguktól alakuljanak, azzal  ugyanakkor igencsak meglepheti a párodat. Pozitívan...


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Bár te képes vagy a folyamatos megújulásra, a rugalmasságra, a gyors reakciókra, azért néha még neked sem árt kicsit megállni. Csütörtökön inkább a lassú dolgokat válaszd, vagy pihenj lehetőség szerint minél többet, vagy egyszerűen csak figyelj és szemlélődj!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Fokozottan érzékeny leszel csütörtökön mások lelkiállapotára, ami csak akkor veszélyes, ha negatív beállítottságú emberek között töltöd a napot. Ha el akarod kerülni, hogy pocsék hangulatuk rád ragadjon, inkább fogd menekülőre (ha teheted), és próbálj vidámabb társasághoz csatlakozni.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Úgy érzed, hosszabb ideje csak egy helyben toporogsz egy bizonyos dologban. Pedig azt egyáltalán nem lehetetlen megvalósítani. Csütörtökön végre kilincselj a barátoknál, ismerősöknél, hívd fel azokat, akiktől segítséget remélhetsz ez ügyben. Ne add fel az álmaidat!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Te általában odaadó vagy és figyelsz a környezetedben lévők igényeire. Csütörtökön azonban valahogy önzőbbnek tűnhetsz, mint általában. Azzal semmi baj sincs, ha a saját igényeidre is figyelsz, de a párod is szeretné a támogatásodat. Gondjai vannak most, még ha magától nem is mondja ki...


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A boldogulásod azon is múlik, hogy milyen emberekkel ápolsz jó kapcsolatokat. Ha azt látod, hogy valaki folyton becsap, elárul másokat, veled sem egyenes, akkor ettől az embertől neked sem kéne semmi jót remélni. A legjobb, ha minden kapcsolatot végérvényesen lezársz vele.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Úgy érzed, a te válladon nyugszik minden felelősség a családban. Mintha mindenki tőled várná, hogy az igényeire, a problémáira megoldást találj. Csütörtökön kicsit rázd le a nyakadról a gondokat. Találkozhatnál péládul az egyik régi baráttal. Rád fér a kikapcsolódás és a beszélgetés.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Jobban tennéd, ha nem fecsegnéd ki mások rád bízott titkait! Könnyen visszakaphatod ugyanis a kölcsönt. Lehet, hogy valaki a párodat érintő pletykát kotyog ki előtted. Akár igaz, akár nem, megrendítheti a bizalmadat, és nagyon elszomoríthat... Persze, a legjobb jobb, ha magad győződsz meg az igazságról, és nem hiszed el azonnal az intrikát.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Párod nem bírja a feszültségeket, ezért válságos helyzetekben egyszerűen visszavonul, és a könnyebb utat választva, homokba dugja a fejét. Ezzel persze minden kihívást és feladatot rád hagy. Ám be kell látnod, az érzelmi problémákat kivéve, másban nagyon is segítőkészen viselkedik veled.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Valahányszor a párodra támaszkodsz, olyan terheket teszel rá, amik lassan-lassan meghaladják az erejét. Egyenként, és önmagukban véve sem túl nagy kérések ezek, de az apróságokból fokozatosan igen nagy batyu válhat. A helyzet lassacskán odáig fajul, hogy most már a párod szorul a te segítségedre!


Halak: II. 19. - III. 20.

Te mindig is hajlamos voltál arra, hogy túlságosan átvedd a környezetedben élő emberek hangulatát. Csütörtökön még a szokásosnál is érzékenyebb lehetsz, ezért nagyon fontos, hogy pozitív kisugárzású, életvidám, energikus emberek társaságát keresd!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: